MAAJOUKKUE

Suomen maajoukkueella on pitkät ja menestyksekkäät perinteet alamäkiluistelun nuoressa maailmanmestaruussarjassa. Todisteena ovat lukuisat osakilpailuvoitot ja palkintopallisijat useilta eri vuosilta, sekä kruununa tietysti Arttu Pihlaisen ja Salla Kyhälän maailmanmestaruudet. Suomen maajoukkue aloitti ensimmäistä kertaa toimintansa kaudella 2015-2016 virallisesti Suomen alamäkiluisteluliiton alaisuudessa. Maajoukkueen jäsenten valinta perustuu luistelijoiden kilpailumenestykseen ja mahdollisuuksiin osallistua talven kilpailutoimintaan. Suomen maajoukkue kiertää yhdessä lajin kansainvälisiä kilpailuita ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös kotimaisiin Suomen cupin kilpailuihin.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

PAAVO KLINTRUP

Syntymäaika: 17/06/1989 Asuinpaikka: Oulu, Finland

LUE LISÄÄ

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MIIKKA JOUHKIMAINEN

Syntymäaika: 10/04/1985 Asuinpaikka: Helsinki, Finland

LUE LISÄÄ

 Salla Kyhälä – pieni

Kuva: Vesa Koivunen

SALLA KYHÄLÄ

Syntymäaika: 28/01/1983 Asuinpaikka: Tuusula, Finland

LUE LISÄÄ

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

TONI HEIKKILÄ

Syntymäaika: 13/11/1985

Asuinpaikka: Lappeenranta, Finland

LUE LISÄÄ

Juola portilla (1) 

MARKUS JUOLA

Syntymäaika: 27/06/1985

Asuinpaikka: Jyväskylä, Finland

LUE LISÄÄ